Notice: Undefined variable: autoLoad in /home/turayan/domains/turaya.eu/public_html/application/Bootstrap.php on line 27
Turaya
 

Duurzaam innovatief management

UurwerkManagers, leiders en ook medewerkers ervaren de maatschappelijke, technologische, economische en internationale veranderingen. Allen hebben hun invloed op de wijze van werken en de relatie met leveranciers en afnemers. Deze veranderingen beïnvloeden ons ook als persoon en gezin.

Dit alles heeft weer zijn invloed op de bestaande bedrijfsprocessen en structuren. Sluit het DNA van de organisatie nog aan op de eisen en wensen van nu? 

Hoe houd je de organisatie en jezelf duurzaam vitaal?

 

Uw organisatie drijft op waarden

We staan er nauwelijks bij stil, maar het zijn vooral onze waarden die het reilen en zeilen in de organisatie bepalen. Wie iets duurzaam wil veranderen, kan dus maar beter beginnen bij het begin: bij de waarden van zijn organisatie. Organisatie goeroes, als C.K. Prahalad, P. Kotler, S. Covey, McKinsey, etc. geven op basis van hun onderzoek aan dat waarden de sleutels zijn voor succesvolle organisaties.

 

Wat is het dat u wilt optimaliseren? De sfeer/cultuur? Medewerkers ontwikkelen of de organisatie ontwikkelen ten behoeve van sociale en technische innovatie? Of wilt u de resultaten van uw organisatie verbeteren?

 

Uw waarden kennen biedt samenhang

Organisaties waar mensen zich bewust zijn van hun waarden en die van hun collega's presteren aanzienlijk beter. Studies tonen aan dat productiviteit en nettowinst stijgen, daarnaast zie je vermindering van ongevallen en absentie. Waarden bewust werken stimuleert het innoveren binnen jouw organisatie en naar je klanten en toeleveranciers.

 

Mogelijk een aanleiding om kennis te maken met ons waarden systeem. Als we de waarden van de directie in kaart brengen, krijgen we een indruk hoe er naar de interne organisatie en naar de klanten en/of toeleveranciers gekeken wordt.

 

Nieuwsgierig?

Hoe wij je kunnen ondersteunen naar meer samenhang?
Bel 06 26 708 627 

Of maak gebruik van ons contactformulier

 

Wil je verder lezen

Relatie Management, Waarden

Contact

+31 626 708 627
info@turaya.eu