Notice: Undefined variable: autoLoad in /home/turayan/domains/turaya.eu/public_html/application/Bootstrap.php on line 27
Turaya
 

Waarom waarden

 

Vrouw met handen op het hartTraditionele structuren werken niet meer of hebben hun kracht verloren. Veel medewerkers maar ook managementleden voelen zich niet (meer) betrokken bij hun organisatie. Dit leidt veelal weer tot werkstress gerelateerde ziekten en verzuim (45% van ziekte en verzuim in Nederland. Kosten: 12 miljard Euro per jaar)

 

Een favoriete spreuk van Gandhi uit de ‘Gita’ was; ‘Handel vanuit je diepste zelf’. Wat mensen belangrijk vinden, om uit hun diepste zelf te kunnen werken, wordt gereflecteerd in onze persoonlijke waarden. Waarden vertegenwoordigen onze missie in het leven.

In succesvolle organisaties hebben alle medewerkers voor een deel overeenkomstige waarden. In deze organisaties zijn de missie en visie van het bedrijf bekend bij de medewerkers en resoneert dit in hun eigen (kern)waarden. Hierdoor wordt het ook makkelijker dat iedere medewerker zijn persoonlijk leiderschap vorm geeft (en verantwoordelijkheid) om zijn bijdrage aan de organisatie en haar klanten te kunnen leveren.

Contact

+31 626 708 627
info@turaya.eu